Analyse Antwerpen wint overtuigend

Steven Bologne
| 0 reacties
Antwerpen wint overtuigend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charleroi maakt brandhout van Hasselt

Antwerpen blijft door de winst tegen Chatelet in de strijd om een play-offsticket en onderaan doet Borgerhout een gouden zaak met winst bij Gily. Minder goed nieuws komt er uit Malle dat thuis onderuit ging tegen Frameries. Leider Charleroi won met 14-0 van de laatste in de klassering Hoeselt.

Forcom Antwerpen 2000 won thuis van Futsal GDL Chatelet met 9-2. Antwerpen heeft zich duidelijk herpakt na de wanvertoning van vorige week. Bali en Gessner zorgden voor een 2-1 ruststand. Na de pauze was Forcom Antwerpen bevrijd en scoorde nog 7 keer. Eder (2), Bali (2), Bachar en Langmans zette de niet eens overdreven 9-2 op het bord.

Borgerhout, dat onderin vertoeft, had het knap lastig met Gilly maar wist uiteindelijk toch met de zege huiswaarts te keren. In de tweede minuut opende El Moussaoui de score; 0-1. Na de pauze kwam Gilly op gelijke tred, maar tegen de parel van Ajouaou was de thuisportier niet opgewassen waardoor Borgerhout eindelijk nog eens een overwinning behaalde.

Malle, voorlaatste in de rangschikking, kreeg met de komst van Frameries een loodzware opdracht. Aan de pauze leek Malle nog opweg naar een regelrechte stunt na doelpunten van El Bouchtati en Michiels. Na de pauze ging Frameries op geslaagde wijze over de thuisploeg en strandde de gelijkmaker van Malle in de slotseconden nog op het doelhout.

Leider Charleroi tot slot kende geen medelijden met de rode lantaarn Hoeselt en won met 14-0.

Alle uitslagen op een rijtje >>

Hoe ziet de stand eruit? >>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties