Arunina: scoren, scoren, scoren

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Arunina: scoren, scoren, scoren
Foto: © SC

Tegen Sint-Truiden scoorde hij zijn tweede doelpunt van het seizoen. Na een veel belovend seizoensbegin zakte Arunina een beetje terug. Vorige week tegen STVV zette hij alvast een goede prestatie op de mat. Arunina over zijn eerste seizoen bij Beveren.

Arunina: "Dit seizoen is voor mij een aanpassingsjaar. Een echte evolutie heb ik nog niet gemaakt sinds ik hier ben. Ik kijk nu al uit naar volgend seizoen. Dan wil ik er staan, dan wil ik scoren, dan wil ik schitteren. Ondertussen leer ik elke dag bij en probeer ik zoveel mogelijk mijn best te doen."

Niet Aruna is zijn grote voorbeeld maar wel Raul.

Arunina: "De beste spits ter wereld. Zoals die kan voetballen. Ongelooflijk. Maar ook hij is er niet zomaar geraakt. Hij zal ook op elk moment het beste van zichzelf moeten geven. Dat moet ik ook doen. Ik ben een aanvaller. Ik moet dus scoren, scoren, scoren. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Wat je op training leert en uitvoert, moet je tijdens de wedstrijd in de praktijk omzetten. Hopelijk zit tegen Moeskroen alles een beetje mee. Of hetzelfde scenario als tegen STVV mogelijk is? Ik vrees ervoor. Tegen Sint-Truiden scoorden we onmiddellijk en we kregen heel weinig tegenstand van hen. Ik schat Moeskroen toch iets hoger in. Wat niet betekent dat we schrik hebben, integendeel. Onze opdracht is opnieuw leuk voetbal brengen mét resultaat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties