Baseggio mogelijk weer niet in de basis

Baseggio  mogelijk weer niet in de basis
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!


Het ziet er naar uit dat Walter Baseggio wederom tevreden zal moeten zijn met een zitje op de bank. Een wedstrijdje op training maakte alvast duidelijk dat trainer Vercauteren opteert voor het duo Zetterberg-Vanderhaeghe op het middenveld. Laatstgenoemde was geschorst tegen Oostende. Vooraan krijgen Aruna en Jestovic allicht opnieuw de voorkeur. Mpenza zal hierdoor terug op de bank zitten. 

Ook het aantreden van verdediger Hannu Tihinen is vrij zeker. De Fin zal enkel kopduels moeten vermijden. Rechtsachter Zewlakow zal er vrijdagavond op Lierse niet bij zijn door een spierblessure. Hij zal mogelijk vervangen worden door Traore gezien doublure Vanden Borre nog wedstrijdritme mist. 

Vandaag zal ook een beslissing worden genomen of Peersman wordt geselecteerd voor de trip naar het Lisp. Linksmidden Grégoire trainde weer mee met de groep. Enkel Wilhelmsson (ziek) ontbrak op training, maar hij zal samen met Kompany de training hervatten. 
Legear (adductoren) blijft out. Ehret raakte gisteren geblesseerd aan de rechterknie en is twijfelachtig voor de wedstrijd van morgen. Op middenvelder Hasi is het nog 4 weken wachten voor hij mag aanpikken met de groep.

Net als vorige week traint Anderlecht naar de aanloop van zijn competitiewedstrijd achter gesloten deuren. Anderlecht trekt daarbovenop op afzondering voor de wedstrijd van morgenavond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties