Colin Andrews ontslagen

Steven Bologne
| 0 reacties
Colin Andrews ontslagen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bestuur van FCN Sint-Niklaas heeft met onmiddellijke ingang de heren Colin Andrews en Geert Vermeire ontslagen uit hun functies als hoofd- en keeperstrainer bij FC Nieuwkerken Sint-Niklaas.

Beiden hebben te kennen gegeven volgend seizoen geen deel meer te willen uitmaken van de sportieve staf van de club. Bovendien wensen zij ook de komende weken geen inspanningen meer te leveren om de club naar een hoger niveau te brengen. Als er niet meer gewerkt en gespeeld wordt om te winnen, dan is het uiteraard over in het voetbal. De club staat op een zesde plaats op dit ogenblik.

Het is zo stillaan de traditie in Nieuwkerken dat de trainers niet lang mogen blijven.

De club deelde volgend bericht mee op haar website:

Met het oog op een verdere positieve uitbouw van de club, zoals we dat al die jaren al gedaan hebben, en samen met onze dagdagelijkse medewerkers die FC Nieuwkerken Sint-Niklaas wél een warm hart toedragen en de club groot hebben gemaakt, is deze beslissing unaniem genomen.

Ondertussen zijn er al ruim voldoende stappen gezet om ervoor te zorgen dat FC Nieuwkerken Sint-Niklaas ook volgend seizoen meer dan ooit ambitieus voor de dag zal kunnen komen. Ten gepasten tijde zullen we dit verder toelichten.

Wij drukken onze supporters op het hart dat zij ook in de toekomst op ons kunnen blijven rekenen om met veel ambitie en vooral werklust ons gezamenlijk levenswerk verder uit te bouwen, ten dienste van de jeugd en ten dienste van de gemeenschap.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties