Analyse Willebroek loopt verder weg

Steven Bologne
| 0 reacties
Willebroek loopt verder weg
Foto: © SC

Willebroek Meerhof heeft optimaal geprofiteert van het puntenverlies van achtervolger Rupel Boom. De leider geraakt zo helemaal op titelkoers want de kloof tussen 1 en 2 bedraagt elf punten. Een doelpuntenfestival werd het in Rapide Lebbeke-Dilbeek waar de toeschouwers zeven doelpunten voorgeschoteld kregen. 

Hoogstraten - Wilrijk        2-1

Onverdiende nederlaag voor KFCO WIlrijk dat tegen Hoogstraten opnieuw aanspraak mocht maken op de overwinning. Alleen vielen de doelpunten aan de overzijde en kon Tom Schipper slechts milderen als het kalf reeds verdronken was. Jammer voor Wilrijk dat de aansluiting met de subtop hierdoor mist. Hoogstraten doet met de zege een uitstekende zaak en klimt van de 14e naar de 11e plaats. De zege maakt dat de degradatiestrijd des te spannender wordt. 

Willebroek - Rhode Verrewinkel     3-0

Fusieclub Willebroek Meerhof heeft dit weekend in de race naar de titel een uitstekende zaak gedaan. Rupel Boom geraakte op het veld van Berchem Sport niet verder dan een gelijkspel waardoor het opnieuw uitloopt met twee zeer kostbare punten. Niets lijkt Willebroek nog van de titel te houden want ook ploeg in vorm Rhode Verrewinkel ging op de schalk de boot in met 3-0.

Berchem Sport - Rupel Boom    1-1

Een gelijkspel waar beide ploegen tevreden mee mogen zijn na de wedstrijd. Al schieten beide clubs daar weinig mee op. De partij op zich was zeker geen hoogvlieger. In een zeer koude derby opende Berchem de score, voor de pauze kon Boom toch de gelijkmaker optekenen. Na de pauze konden beide ploegen nog enkele kansjes bijeenvoetballen maar de score veranderde niet.

Uitslagen:                 
           
Kontich - Zwarte Leeuw  0-0
Londerzeel - Meldert  2-0
RC Lebbeke - Dilbeek  4-3      
Willebroek-Meerhof - Rode-Verrewinkel  3-0      
Jette - Opstal 1-2
Berchem - Rupel Boom 1-1
SK Lebbeke was vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties