Extra nieuws KVSK - Tongeren

Niels Hendriks
| 0 reacties
Extra nieuws KVSK - Tongeren
Foto: © SC

Bad vol champagne & vuurwerk

Als KVSK United morgenavond de titel pakt, laat een sponsor in de doucheruimte een bad vollopen met champagne. Voorzitter Paul Cremers wil zich in dat geval graag opofferen om daar een snoepduik in te nemen. De spelers worden wel verzocht om zich grondig te wassen voordat ze in het edele vocht springen. Het moet natuurlijk wel blijven smaken.

Bij winst van KVSK zullen de spelers na de wedstrijd een ereronde lopen. Nadien zal er door de club gedurende een 10-tal minuten een spektakel met vuurwerk worden gehouden. Daarna gaan de hekken pas open zodat de klassieke pitch invasion kan doorgaan.

Ulenaers naar Hamont 

Kenneth Ulenaers, die dit seizoen deel uitmaakt van de A-kern van United, verlaat de club op het einde van de competitie. De 19-jarige spits ligt normaal nog een jaar onder contract, maar door het goed presteren van zijn concurrenten in het aanvallende compartiment kwam hij slechts met mondjesmaat aan bod. Ulenaers slaat zijn tentje volgend seizoen op in Hamont.

Oude tijden herleven 

In de gloriedagen van Lommel SK (en meer bepaald in de toppers tegen Racing Genk en Anderlecht) slaagde men er ooit in om alle 350 beschikbare dinnerseats aan de man te brengen. Tegen SK Tongeren wordt dat record (met optimale en inventieve benutting van de ruimte) gebroken. Liefst 374 gegadigden schuiven morgenavond aan voor een lekker etentje.

Verjaardag Pereira 

Uitgerekend op zaterdag 2 april viert United-speler Marcos Pereira zijn 30ste verjaardag. Als KVSK wint, is het dus dubbel feest voor de Braziliaanse spits, die tegen Tongeren wat graag zijn tiende treffer van het seizoen zou scoren. Voor de gelegenheid bestelde Pereira alvast tien dinnerseats voor familie en vrienden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties