Interview Reacties na topper KVSK-Tongeren

Niels Hendriks
| 0 reacties
Reacties na topper KVSK-Tongeren
Foto: © SC

Na de titelwinst van KVSK United en tevens topper tussen de Limburgse ploegen KVSK United en KSK Tongeren vroegen we enkele reacties aan sterkhouder Philip Haagdoren en trainer Luc Beyens van de kersverse kampioen.

Philip Haagdoren: "We wisten dat het een moeilijke partij zou worden tegen Tongeren. Ze staan derde in de stand en het is tevens ook nog eens een Limburgse derby waarin Tongeren nog iets had recht te zetten van in de heenronde. Maar het verloop van de partij was een scenario waar je vooraf alleen maar van kan dromen." Toen we vroegen of hij tevreden was van zijn terugkeer naar Lommel kon hij dat alleen maar bevestigen: "Het is schitterend om in zo'n mooie ploeg te kunnen spelen met zoveel aanvallende sterkte." Maar het seizoen is nog niet gedaan: "Voor de spelersgroep is het zeker nog een doel om het seizoen af te sluiten zonder nederlaag maar eerst gaan we goed genieten van deze titel." Net zoals Frank Machiels speelde Haagdoren trouwens 13 jaar geleden ook al eens kampioen tegen ditzelfde Tongeren. Toen dwongen ze de promotie naar eerste klasse af met Lommel SK.

Luc Beyens: "Het was een moeilijke partij die in de eerste helft potvast zat zonder enig doelgevaar. Ook in de tweede helft was mijn betrachting de nul te houden aangezien de kansen voor ons toch wel zouden komen, wat ook gebeurde. Na de 1-0 kregen we een spijtig tegendoelpunt maar gelukkig hebben we dit nog kunnen rechtzetten." Maar de coach van KVSK heeft ook nog de nodige ambitie voor de resterende vier partijen: "Ik wil deze vier resterende wedstrijden nog op recordjacht gaan. Ik wil het seizoen namelijk beëindigen zonder nederlaag." Beyens had ook nog een goed woordje over voor de supporters: "De vele supporters hebben zich erg keurig gedragen zodat het een mooi feest kan worden. Ik dank hen dan ook voor hun vocale steun en talrijke opkomst.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties