Strijd om eindrondetickets

Niels Hendriks
| 0 reacties
Strijd om eindrondetickets
Foto: © SC

Sinds vorig weekend is de kampioen in derde B gekend, de tweede plaats achter KVSK United is ook zo goed als zeker voor OH Leuven. De volgende vier resterende speeldagen staan dan ook volledig in het teken van de eindrondetickets en de degradatiestrijd.

Kampioen KVSK United gaat zaterdagavond op bezoek bij Veldwezelt. De Noord-Limburgers willen hun ongeslagen reeks verder zetten en Excelsior kan de punten erg goed gebruiken in de degradatiestrijd, het staat momenteel op de 14e stek. OH Leuven heeft een op papier makkelijke partij voor de boeg tegen rode lantaarn Seraing. Maar een kat in het nauw kan rare sprongen maken en de Luikenaars hebben de laatste drie wedstrijden trouwens niet meer verloren. KSK Tongeren dat er goed voor staat om een plaats in de eindronde af te dwingen ontvangt OC Charleroi.

Het belangrijkste duel van deze 27e speeldag is dit tussen Sprimont en WS Woluwe. De ploeg die deze partij weet te winnen zet een belangrijke stap richting eindronde. In de strijd voor het behoud trekt UR Namen naar Diegem Sport. Namen heeft al 13 wedstrijden niet meer gewonnen en moet dringen op zoek naar punten. Voorlaatste in de stand Francs Borains moet op bezoek bij KVK Tienen. In de middenmoot staan er nog duels op het programma tussen Bocholt VV en Kelmis & Walhain en Kermt-Hasselt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties