Everton heeft al nieuw supertalent beet

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Everton heeft al nieuw supertalent beet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton heeft na het vertrek van Wayne Rooney al een nieuwe boy wonder. Zijn naam is James Vaughan. Gisteren luisterde hij zijn debuut voor The Toffees tegen Crystal Palace op met een prachtig doelpunt en brak daarmee en passant drie records.

Vaughan is met zijn zestien jaar en 271 dagen de jongste doelpuntenmaker ooit in het Premiership. Hij verbrak hiermee het oude record van James Milner met 86 dagen. Uiteraard is de aanvaller ook de jongste doelpuntenmaker in de clubhistorie van Everton. Verder is Vaughan de jongste na-oorlogse debutant in het eerste elftal van de Engelse club. Hiermee klopt hij Rooney met 27 dagen.

De fans en technische staf van de club zijn inmiddels in de wolken met hun nieuwe groeibriljant. Onvermijdelijk wordt direct de vergelijking getrokken met Wayne Rooney. Volgens Alan Irvine, assistent-trainer van Everton, is dit niet helemaal terecht. "Hoewel dit een natuurlijk een droomdebuut is moeten we uitkijken met dergelijke vergelijkingen. James is een fantastisch talent maar een compleet andere speler dan Wayne."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties