Fusie Denderleeuw en Denderhoutem

Niels Hendriks
| 0 reacties
Fusie Denderleeuw en Denderhoutem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fusie tussen derdeklassers Verbroedering Denderhoutem en FC Denderleeuw E.H. is een feit. De twee clubs willen vanaf volgend seizoen de krachten bundelen door een project op te starten dat op termijn moet uitmonden in een totale reorganisatie van het voetbal in de denderregio.

Vandaag maakte beide clubbesturen in een officiële intentieverklaring bekend dat ze volgend seizoen een nieuwe club gaan oprichten. Deze club zal de naam FC Verbroedering Dender E.H. met zich meedragen en gaat volgend seizoen uitkomen in derde of tweede nationale. Beide clubs kunnen dit seizoen nog de promotie afdwingen naar de tweede klasse. 

De thuismatchen van deze fusieclub zullen gespeeld worden in het Florent Beeckman stadion te Denderleeuw en deze van de reserven en beloften zullen betwist worden op het Deysel - stadion in Denderhoutem. Er zullen binnen de structuur van de club twee jeugdafdelingen worden opgericht namelijk één in Denderleeuw en één in Denderhoutem. De werking van beide jeugdafdelingen zal worden gecoördineerd door een algemene manager in samenwerking met twee regio-directeurs-jeugdopleiding.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties