Analyse Malinwa winnaar van het weekend

Truyens Himke
| 0 reacties
Malinwa winnaar van het weekend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen is zonder meer de grote winnaar van het afgelopen weekend. Dankzij hulp van de andere Mechelse ploeg komen de geelrode alleen aan de leiding in derde A.
 
Voor de eerste maal in de geschiedenis van KV Mechelen staan de Maneblussers alleen aan de leiding in derde nationale. En dit dankzij de hulp van aartsrivaal RC Mechelen, dat na een mooie tweede helft op eigen veld een 1-1 gelijkheeft gespeeld tegen R. Cappellen FC.
KVM kreeg hierdoor uit op Denderleeuw de kans om twee punten uit te lopen. Voor een uitstekend in vorm KV Mechelen geen probleem en 1-3 na 93 minuten spelen.
 
Verder kreeg Evergem het nog maar eens zwaar te verduren bij Torhout, 9-2. Doet Lyra een goede zaak met het oog op behoud, 1-2 winst tegen Turnhout en komt zo 4 punten van Wevelgem dat thuis met 2-0 de boot in ging tegen Waregem.
 
Indien KV Mechelen er volgend weekend in slaagt om voor een uitverkocht Jos Van Wellenstadion <Lees artikel> de drie punten binnen te halen zijn ze kampioen. Bij elk ander resultaat wordt het wachten tot de allerlaatste speeldag alvorens te weten of Cappellen of KVM volgend seizoen in tweede nationale aantreed.
 
Alle uitslagen:
RC Mechelen – Cappellen 1-1
Torhout – Evergem 9-2
Denderleeuw – KV Mechelen 1-3 <Lees verslag>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties