Club Brugge wil zich op Chinese markt gooien

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Club Brugge wil zich op Chinese markt gooien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

China is momenteel één van de sterkst groeiende industriën van de wereld. Bijgevolg wil Club Brugge nieuwe geldbronnen aanboren. Ze lieten zich blijkbaar inspireren door PSV dat ook in Azië, meer bepaald Zuid - Korea, een nieuwe inversteringsbron vond. 

Vorige week was er al een Chinese makelaar in Brugge die met bestuursleden Filips Dhont, Marc Degryse en Antoine Vanhove aan tafel zat. Het zou de bedoeling zijn dat Club volgend seizoen een Chinese speler op de loonlijst zet. Die zou vanuit het Aziatische land een enorme financiële return opleveren.

En ze denken al wat verder in Brugge. Mogelijk kunnen ze zelfs TV-rechten, reclame op de in het Chinees vertaalde webstek en zelfs reclamecampagnesverkopen. Momenteel is een tournee van Club Brugge doorheen China voor aanvang van het seizoen uitgesloten wegens de geringe naambekendheid van blauw-zwart. Antoine Vanhove liet wel weten dat er nog geen concrete namen van spelers bekend zijn. Het moet niet zomaar een clown zijn die hier omwille van commerciële waarde komt spelen, hij moet ook nog goed kunnen spelen.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties