Glory speelt gelijk

Perth Glory heeft in een oefenwedstrijd tegen Armadale Soccer Club 3-3 gelijkgespeeld. Debutant Neil Teggart maakte een goede indruk, terwijl David Tarka met een hamstringblessure de ziekenboeg van Glory vervoegde.

De wedstrijd startte perfect voor Perth. Er waren amper drie minuten verstreken toen Hiroyika Ishida een voorzet van Bobby Despotovski in doel verlengde. Despotovski en Jamie Coyne kregen nog elk een kans, maar de goal viel aan de overkant. Kingston zette in de 19de minuut zijn voet tegen een voorzet en de bal verdween naast Milan Jovanic in het doel. Teggart toonde vervolgens veel goede wil om de bezoekende ploeg op voorsprong te brengen, maar dat lukte niet.

Het was zelfs de thuisploeg die in de 56ste minuut op voorsprong kwam. Goodwin strafte een fout in de Glory-verdediging af. Zes minuten stonden de bordjes in evenwicht nadat Teggart een penalty succesvol afrondde na een fout op hem. Een goal van Despotovski werd vervolgens om dubieuze redenen afgekeurd. Het was zowaar Armadale die terug op voorsprong kwamen. Invaller Taylor kopte vanop afstand de bal voorbij invallersdoelman Gareth Deeg. Er was nog maar weinig tijd en Glory begon te drukken; kansen van Teggart en Young leverde evenwel niks op. Uiteindelijk werd het toch 3-3 nadat Coyne aan de tweede paal een voorzet van Ishida binnenkopte. Armadale-doelman Nick Stone leverde geheel op het einde nog een mooie save op een poging van Teggart.