Blijft Tampere ongeslagen?

Truyens Himke
| 0 reacties
Blijft Tampere ongeslagen?
Foto: © SC

Vanavond staat in Finland de derde speeldag op het programma, de vraag is of ook Tampere dit maal weet te winnen en zo alleen aan de leiding blijft. Aan de andere kant reist dan weer de vraag vanaf wanner Lathi van plan is punten te pakken.
 
Reeds één wedstrijd werd gespeeld van deze speeldag, maandag stonden TPS en TP-47 oog in oog. Na negentig minuten heeft de minst slechte van de twee gewonnen 1-0.
 
Maar vanavond zijn er een paar grote vraagtekens, nu al staat Tampere alleen aan de leiding. TamU liet in zijn vorige twee wedstrijden geen steek vallen en hoopt ook vandaag op het veld van KooTeePee de drie punten te pakken.
Iets minder rooskleurig is het wel voor FC Lathi dat alweer zijn seizoensstart heeft gemist, Lathi kreeg al een 1-4 pandoering en een 3-1 pandoering. Indien de ploeg alsnog wil meedoen voor de titel zal het zich vanavond tegen RoPS moeten herpakken.
 
Verder staat er nog de topwedstrijd Haka – MyPa en de wedstrijden Inter Turku – IFK Mariehamn, KuPS – HJK en Jaro – Allianssi op het programma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties