Sydney in spelersnood

K M
| 0 reacties
Sydney in spelersnood
Foto: © SC

Sydney FC won afgelopen zondag van de Central Coast Mariners en mag zo Australië vertegenwoordigen op het Oceanisch kwalificatietornooi voor het WK voor Clubs. Nu blijkt echter dat ze dat al zeker zullen moeten zonder vijf, mogelijk zes, van hun spelers.

In de periode tussen 30 mei en 10 juni worden er immers op allerlei niveau interlands afgewerkt. Zo maken Mark Milligan, Justin Pasfields en Jacob Timpano deel uit van de selectie die zal deelnemen aan het WK voor -20 jarigen in Nederland. Ook Dwight Yorke zal niet aanwezig zijn in Haïti aangezien hij op 4 en 8 juni interlands afwerkt met Trinidad & Tobago. Op 9 juni speelt Australië dan weer een oefenmatch tegen Nieuw-Zeeland in Londen. Meer dan waarschijnlijk maakt David Zdrilic deel uit van de selectie en ook Clint Bolton zou kunnen worden opgeroepen.

Om die spelersproblemen op te lossen heeft men beslist om enkele spelers voor een korte termijn te lenen. Het gaat hem om de 31-jarige Bredan Renaud die verdediger is bij Marconi Stallions, de 24-jarige Todd Brodie die aanvaller is bij de Marconi Stallions, de 20-jarige Robbie Cattanach die aanvaller is bij de Belconnen Blue Devils en doelman Mitchell Blowes die uitkomt voor Kemblawarra. Normaal gezien zou ook aanvaller John Buonavoglia van St. George worden aangetrokken, maar de weigerde omwille van familiale redenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties