Gerets staat meer dan ooit ter discussie

Kristof Somers
| 0 reacties
Gerets staat meer dan ooit ter discussie
Foto: © SC

Normaal loopt het contract van Eric Gerets nog door tot het einde van volgend seizoen, maar volgens de Wolfsburger Nachrichten zou hij na de volgende match al moeten opstappen.
 
De Wolfsburger Nachrichten heeft dat nieuws vernomen uit een hoge bron in het clubbestuur. Het nieuws wordt ontkend noch bevestigd door de leiding van de club, op veel steun moet Gerets dus niet meer rekenen.
 
Gerets zelf ziet het allemaal veel rooskleuriger in. “Ik vind het komisch”, zei de Belg in een interview. “Een week geleden is mij nog gezegd dat ze met me verder willen. Het zou mij verwonderen als dat nu weer veranderd is.”
 
Binnen de club zou de positie van Gerets vooral ter discussie staan bij technisch directeur Thomas Strunz. Het was al langer geweten dat beide heren niet meteen de beste vrienden waren. Afgelopen vrijdag gingen Gerets en Strunz bovendien nog eens openlijk in de clinch tijdens een persconferentie. Ze hadden het vooral aan de stok over de taakverdeling.
 
Een dag later was de discussie ogenschijnlijk al bijgelegd. Strunz verklaarde: “Deze ploeg heeft het potentieel om vijfde te worden. Dat we dat niet hebben bereikt is teleurstellend, en heeft zijn oorzaak.” Of is die oorzaak dan toch Eric Gerets?
 
Ontslagen of niet, een succestrainer als Gerets is altijd welkom in België. Standard bijvoorbeeld heeft nog een vervanger nodig voor D’Onofrio. En was het niet daar dat Gerets zijn carrière wilde eindigen?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties