Del Piero wil glansrol opeisen

Ronny anthonis
| 0 reacties
Del Piero wil glansrol opeisen
Foto: © SC

Dat de relatie tussen Alessandro Del Piero en Fabio Capello niet al te best is weet ondertussen iedereen. De nummer tien van Juventus werd maar al te vaak gewisseld of mocht pas later inkomen. Capello veegde het argument van tafel met de woorden: "er is niks aan de hand, hij zal me er zelfs voor bedanken op het einde van het seizoen." 

De immer kalme Del Piero kan nu het zwijgen toch niet laten, "bedanken? Ik heb hem zoals iedereen van de club bedankt voor de titel, waarom moet ik hem een speciale vermelding geven?"

Del Piero bleef er nuchter bij, iedereen heeft zo zijn momenten zegt hij dan. "Ik heb niks met hem uit te praten", ging hij voort, "we zijn beide professioneel genoeg, we zijn winnaars en intelligente mensen." Het gerucht deed de ronde dat 'Alex' Juventus zou willen verlaten omwille van Capello. "Dat is niet waar, ik wil wel garanties, ik wil spelen en een glansrol krijgen, ik wil de protagonist zijn. Ik zie mezelf hier als een symbool. Als ik die garanties niet krijg, dan pas zal ik rondom mij kijken."

Ook op internationaal vlak wil Del Piero nog schitteren. "Het zou geen ontgoocheling zijn als ik niet bij de Italiaanse elf ben, wel als ik in vorm ben en niet geselecteerd zou worden."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties