Veiling voor Jan Plessers ongekend succes

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Veiling voor Jan Plessers ongekend succes
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

De steunactie voor KVSK United – speler en ALS-patiënt Jan Plessers is een gigantisch succes. De veiling die georganiseerd werd voor de kosten van de behandeling van Jan te drukken, leverde al 14.600 euro op. Komende vrijdag valt het doek over de verkoop.

Meer dan 100 Belgische en buitenlandse topsporters schonken een truitje, voetbal of ander atribuut. De meer dan 150 objecten worden geveild op de site www.steunjan.be. Woensdag loopt de internetveilig af. De uitkomsten zullen dan gebruikt worden als startprijs voor de uiteindelijke grote veiling op zaterdag in het stadion van KVSK United te Lommel.

De internetveilig loopt op wieltjes. Zowat alle Belgische clubs schonken gesigneerde shirtjes. Ook Feyenoord, Ajax en PSV stuurden hun truitjes op. Hét topstuk is de tennisoutfit van Kim Clijsters, die momenteel op 700 euro staat, maar ook de prijzen van de shirts van Jan Plessers zelf (400 euro), Vincent Kompany (500 euro) en Tom Boonen (400 euro) mogen gezien worden. De komende dagen zullen ook stukken van Bosko Balaban, Philippe Clement, Daniël Van Buyten en kanovaarder Bob Maesen toegevoegd worden. Als u ook een bod wil uitbrengen, kan u altijd terecht op www.steunjan.be
. Op diezelfde site kan u ook het dagboek van Jan vinden, naast een steungastenboek met ondertussen meer dan 1500 reacties.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties