Arthur Numan en Paul Gascoigne naar Clyde?

Ward Bollen
| 0 reacties
Arthur Numan en Paul Gascoigne naar Clyde?
Foto: © SC

De Schotse tweedeklasser Clyde FC is vastberaden om volgend seizoen te promoveren naar de Premier League. Ondertussen is manager Graham Roberts volop bezig om bekende namen naar het Broadwood Stadium te halen.

Paul Gascoigne werd benaderd als speler/trainer, maar de 38-jarige Engelsman is niet fit om te spelen. Hij moet eerst een heupoperatie ondergaan. Maar Roberts is optimistisch: "Dan willen we hem als coach." Ook Arthur Numan (ex-PSV) werd benaderd om als patron het elftal te dienen, waarschijnlijk centraal in de defensie. Maar Numan weigerde. Roberts geeft de hoop niet op: "We zullen hem een nieuw voorstel doen, we hebben goede hoop. Onze ambities vragen dergelijke spelers. Ze kunnen ons naar de Premier League loodsen." Ook de Slovaakse international Marian Cerny, doelman bij Slovan Bratislava, komt waarschijnlijk naar Clyde. 

Manager Roberts is zelf een ex-ploegmaat van Paul Gascoigne bij Rangers en hoopt op die manier enkele gerenomeerde "veteranen" en subtoppers naar de Schotse tweedeklasser te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties