Reading-fan ben je voor eeuwig

Philippe Crols
| 0 reacties
Reading-fan ben je voor eeuwig
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als u nog nooit van voetbalclub Reading heeft gehoord is dat geen schande. De club speelt immers maar in de Engelse eerste divisie (vergelijkbaar met onze tweede klasse). Toch heeft die club deze week het nieuws gehaald en dat had niets met hun sportieve prestaties te maken. Reading heeft namelijk een nieuw supportersitem op de markt gebracht en het is niets minder dan ... een doodskist in de clubkleuren van Reading uiteraard.

Natuurlijk is het voor dit soort stunt wachten op een verklaring en die kwam er ook. Reading heeft zelfs twee redenen voor het uitbrengen van het item. De eerste reden is dat volgens de tweedeklasser de mensen hun begrafenissen meer kleur willen geven. Het aanschaffen van de doodskist zou hier dus al helpen. 
Voor de tweede reden moeten we bij de pastoor van Reading zijn. Deze had namelijk gezegd dat de Reading-fan ook na zijn dood verbonden wil blijven met de club. 

Er zijn drie soorten kisten te verkrijgen. Je kan kiezen tussen een kist met het clublogo, met een afbeelding van het stadion of gewoon met een afbeelding van een voetbal. Voor de mensen die interesse zouden hebben in zo'n kist moeten we u wel waarschuwen voor de prijs. U zal er 500 Britse ponden of 751 euro moeten voor over hebben.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties