Britse ploegen konden niet beter loten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Britse ploegen konden niet beter loten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is geloot voor de eerste voorrondes van de Champions League. Voor de Britse ploegen is het alvast een voltreffer geworden. TNS (Wales) krijgt zijn droomaffiche tegen Liverpool. => Glentoran (Noord-Ierland) mag op bezoek bij de Ierse buren van Shelbourne. Kan het mooier? 

Op 12 of 13 juli en 19 of 20 juli zullen de teams tegenover elkaar in de arena staan. Vooral voor TNS moet dit een financiële voltreffer worden. Er worden heel veel fans verwacht. Bovendien kunnen alle Britse ploegen serieus besparen op verplaatsingsonkosten.

In de tweede kwalificatieronde moet Liverpool of TNS het opnemen tegen de winnaar van het duel tussen Kaunas (Litouwen) of Thorshavn (Faroër). Normaal gezien een wandeling in het park voor de Mighty Reds. Glentoran of Shelbourne krijgt Steau Boekarest tegenover zich. Waarschijnlijk is dat het einde van de rit. Ook Celtic Glasgow treedt in de tweede ronde in actie, de Schotten strijden tegen Artmedia Bratislava (Slovenië) of Kairat Almati (Albanië). Normaal een vlot haalbare kaart voor Celtic.


De volledige loting =>




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties