Anderlecht klopt Ermelo na rust

Anthony Van der Planken

Anderlecht won gisteren ook haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen. Het Nederlandse Ermelo ging met 0-3 voor de bijl. De drie doelpunten werden pas na de rust gescoord.

Het was zowaar Ermelo dat als eerste van zich deed spreken. De aanvaller van de Nederlandse club kwam oog in oog met
Jan Van Steenberghe en schoot maar nipt naast. Anderlecht vocht meteen terug en creëerde via Akin, Wilhelmsson en Tihinen enkele mooie kansen. Het bleef echter bij 0-0.

Na de pauze wisten de Brusselaars dan toch de ban te breken.
Lovre scoorde twee keer binnen de tien minuten. Niet veel later trof ook Martin Kolar raak. Anderlecht blijft zo zonder tegendoelpunt in zijn oefencampagne.