Rivaldo: "Sollied is een toptrainer"

Kristof Blomme
| 0 reacties
Rivaldo: "Sollied is een toptrainer"
Foto: © SC

Trond Sollied verkaste deze zomer op een, op z'n minst, vreemde manier naar Griekenland. De spelers van Olympiakos lijken alvast wel onder de indruk van de nieuwe trainer.

Sollied vertrok naar Olympiakos en is hierover nog steeds in een rechtszaak verwikkeld met Club Brugge. De Noor nam Chris Van Puyvelde en Cedomir Janevski mee als assistenten. De Grieken kochten ondertussen al heel wat spelers aan. Eén van de nieuwelingen is doelman Erwin Lemmens, die de strijd moet aangaan met momument Nikopolidis. Hij kreeg meteen zijn kans in de met 3-4 verloren wedstrijd tegen Liverpool. Hij behoedde zijn club voor een grotere nederlaag.

Lemmens is zeer te spreken over de Griekse mentaliteit. "Deze club is superprofessioneel. Dag en nacht staat er een chauffeur voor me klaar. Bovendien hoef ik maar met de vingers te knippen en een horde bestuurslui staan klaar om het probleem op te lossen", aldus de doelman. Bij Olympiakos trekt hij vaak op met niemand minder dan Rivaldo. Beide spelers spreken namelijk vloeiend Spaans. Volgens Lemmens is Rivaldo onder de indruk van de nieuwe oefenmeester. "Hij noemt de trainingsarbeid en de tactische stof vergelijkbaar met wat hij in Barcelona meemaakte. Hij leert nog elke dag bij, zegt hij. Ik kan dat enkel beamen. Fantastische man, innoverend in zijn voetbalbenadering", zegt Lemmens nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties