Vb : Eerste speeldag

Vb : Eerste speeldag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

MSV Duisburg - VFB Stuttgart :

Na vijf jaar zijn de Zebra's terug en moeten ze  openen tegen het Stuttgart van trainer Trappatoni.
De thuisploeg moet Voss, Ivanovic en El Kasmi missen, Peter Van Houdt is wel van de partij. 
Bij de bezoekers ontbreken Bierofka, Delpierre, Elson en Schuon, wel zijn de nieuwe aanwinsten Tomasson, Grönkjaer, Hitzlsperger en  Magnin erbij.

FC Koln : FSV Mainz 05 :

Ook Keulen is terug van de partij en speelt tegen Mainz 05 in het RheinEnergieStadion. De nieuwe trainer Uwe Rapolder hoopt op een goed seizoen van zijn ster Podolski maar zit momenteel wel met zes afzeggingen.
Bij Mainz krijgt trainer Klopp verder het vertrouwen en er is maar één nieuw gezicht in zijn team, Ruma start in de aanval.

Hamburger SV - 1FC Nurnberg :

HSV krijgt al meteen een onaangename tegenstrever voorgeschoteld om het seizoen te beginnen, het kan zich geen puntenverlies permitteren tegen Nurnberg.
Mpenza mag hopen op een basisplaats, Van Buyten is nog twijfelachtig, Van der Vaart zal verder de lijnen uitzetten.
Bij de bezoekers moet coach Wolf vier nieuwe gezichten inpassen, Polak, Mnari, Chedli en Lense zijn de namen.

VFL Wolfsburg - Borussia Dortmund :

Na de pandoering in Lens staat trainer Fach voor de moeilijke taak zijn troepen terug te motiveren, Van der Heyden start er in de basis.
Bij Dortmund is Bert Van Marwijk er nog niet uit of hij de 16-jarige Sahin zal laten starten, zoniet speelt de half jaar oudere Kruska. Benieuwd of Rosicky en co zich nog kunnen opladen na de povere prestatie in de Intertoto.

SV Werder Bremen - Arminia Bielefeld :

Geen probleem normaal voor de thuisploeg dat in de laatste twaalf partijen tegen Bielefeld slechts één puntje moest afgeven. Trainer Schaaf beschikt over zijn volledige troepen, bij de gasten zijn er vier afwezigen. 

Hannover 96 - Hertha Berlijn :

Dit lijkt wel de match van de afwezigen, trainer Lienen moet maar liefst negen spelers missen. Bij Hertha zijn Fiedler en Basturk afwezig, Gilberto is twijfelachtig.
Op de laatste speeldag van het vorige seizoen verspeelde Berlijn bij de Hanseaten een ChampionLeague plaats na en magere 0-0.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties