Zelfs met 10 man

Zelfs met 10 man klaarde Bayern de klus en liet zich niet verrassen door de Borussen uit Gladbach.

De gasten probeerden de thuisploeg ver van het doel te houden wat aanvankelijk ook lukte al was daar een niet geziene hands door Helveg bij nodig.
Tot op het half uur Santa Cruz de bal klaarlegde voor Hargreaves die met een magistraal schot het eerste doelpunt van het seizoen liet aantekenen.
Op slag van rust kreeg Ismael zijn tweede gele kaart zodat Bayern met tien verder moest.

Magath verving Salihadmidzic door Lizarazu en een bleke Deisler door nieuwkomer Karimi die wat meer steun op het middenveld bracht.
Gladbach bleef het meest aan de bal maar was alleen gevaarlijk door een schot van Jansen op de paal, ook de ingevallen Elber kon daar geen verandering in brengen.

Tot Roy Makaay besloot dat het tijd was voor zijn festival en twee doelpunten scoorde binnen de drie minuten, 86e en 89e, en zo de overdreven 3-0 vastlegde.

Zo wint Bayern toch weer en blijft zo huizenhoog favoriet voor de titel.