Cissé verkiest Marseille boven Lyon

Ignace Van der Heyden
| 0 reacties
Cissé verkiest Marseille boven Lyon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe staat Djibril Cissé dicht bij een overgang naar Olympique Marseille. De Zuid-Franse club is nog op zoek naar een aanvaller en zou Cissé voor een jaar huren van Liverpool. De Franse spits heeft altijd gezegd ooit nog eens voor Marseille te willen spelen en verkiest dus nu waarschijnlijk OM boven Lyon. In 2002 en 2004 werd hij al topschutter in de Franse competitie bij Auxerre. 
 
Gerard Houllier haalde Cissé naar de Reds, maar onder de huidige trainer, Rafael Benitez, kan de goalgetter niet meer rekenen op een basisplaats. Bovendien wordt hij er nu vooral op de rechterflank uitgespeeld. Met het oog op het wereldkampioenschap van 2006, is dit geen goede ontwikkeling voor de 24-jarige aanvaller. Bij Les Bleus zal hij vooral een plaatsje in de spits moeten afdwingen.
 
Sinds het begin van dit seizoen spelen ze in Liverpool maar met één diepe spits, namelijk Fernando Morientes. Daarnaast trokken de titelverdedigers in de Champions League ook nog Peter Crouch aan van Southampton en zoekt de Tsjech Milan Baros nog steeds naar zijn beste vorm. Enorme concurrentie dus voor Cissé in de aanval bij Liverpool die hun verloren zoon, Michael Owen, ook graag weer zouden inlijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties