Paul Kpaka dan toch niet naar RBC *UPDATE*

Philippe Crols
| 0 reacties
Paul Kpaka dan toch niet naar RBC *UPDATE*
Foto: © SC

Paul Kpaka zat gisteren niet in de selectie van Racing Genk voor de wedstrijd tegen Westerlo. Niet goed genoeg was misschien een oorzaak, maar ook het feit dat hij mogelijk naar Nederland verhuist zou wel eens een reden kunnen geweest zijn. 

Paul Kpaka wordt door Racing Genk normaal voor een jaar uitgeleend aan RBC. Enkel de laatste details zouden nog in orde moeten worden gebracht. De Nederlandse eersteklasser heeft ook al Akram Roumani van de Limburgers voor een jaar geleend. Dat de aanvaller ging vertrekken was na de komst van Bob Peeters wel duidelijk. Toen Peeters zaterdagmorgen zijn contract tekende stond niets een tijdelijke overgang van Kpaka naar de club uit Roosendaal in de weg. De aanvaller hoopt in Nederland meer speelkansen te krijgen dan in Genk waar hij meer op de bank zat dan hem lief was. 

Paul Kpaka zal dan toch niet naar RBC verhuizen. De club uit Roosendaal wilde het volledige loon van de spits niet overnemen. Daarom gaat Kpaka dus niet naar Nederland. Er zouden wel nog andere oplossingen zijn voor de spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties