Berchem en Tony Gram gaan verder

Steven Bologne
| 0 reacties
Berchem en Tony Gram gaan verder
Foto: © SC

Berchem-manager Patrick Hantson sloot gisteren een belangrijke deal af met Antwerps-zakenman Tony Gram. De grote man achter reisartikelen Delsey nam de voorbije vier seizoenen de shirtsponsoring voor zijn rekening, hij ondertekende gisteren een contract dat hem nog eens 5 jaar langer aan de club bindt.

De volgende vijf seizoenen ligt de shirtsponsor van Berchem vast, Delsey reiskartikelen blijft hoofdsponsor van Berchem. Daarnaast besloot Gram om de reclameborden rond het veld voor dezelfde periode te laten staan. Tony Gram verlost Berchem Sport bovendien nog van een afbetalingsplan naar aanleiding van het faillisement van de NV enkele seizoenen geleden. Met deze overeenkomst is een bedrag gemoeid van meer dan 200.000 euro. Gram leende ook 215.000 euro aan Berchem, die lening heeft hij kwijtgescholden.

'Onze overeenkomst bewijst alleen maar dat als je Tony Gram eerlijk behandelt, hij veel voor de club wil doen. Hij schenkt het volledige vertrouwen in de nieuwe bewindvoerders van de club", aldus manager Patrick Hantson.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties