Ziekenboeg bij Club loopt helemaal vol

Kristof Blomme
| 0 reacties
Ziekenboeg bij Club loopt helemaal vol
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge sukkelen er heel wat spelers met blessures. Met het oog op de moeilijke weken die er nog aankomen beginnen ze zich in Brugge toch wat zorgen te maken.

Club Brugge speelt in drie weken maar liefst zeven matchen. Zaterdag was het de beurt aan Sint Truiden. Daarna volgen nog Juventus, Beveren, Standard, Lokeren, Bayern München en Charleroi. Net nu heeft de landskampioen te maken met een blessuregolf. 

Michael Klukowski kreeg te horen dat hij zes weken onbechikbaar zal zijn. De Canadese linksachter sukkelt met een scheur in de ligamenten van de rechterknie. Ook z'n doublure op de linksachter, Gvozdenovic, is nog volop aan het revalideren na een knieblessure. 

Verder zijn ook Lange, Ishiaku, Clement en Hermans nog lang niet fit. Doelman Butina zal woensdag gemist worden door de naweeën van een longontsteking. Hij moet een herstelprogramma volgen, waardoor hij er tegen Beveren en Standard waarschijnlijk nog niet bij zal zijn. Ook Spilar en Balaban trainden niet mee. Spilar, met z'n broos gestel, ondervond lichte hinder aan de dij. Hij werd uit voorzorg binnen gehouden. Bosko Balaban kneusde zijn teen, maar zijn aantreden woensdag komt niet in het gedrang. Tot overmaat van ramp is aanvoerder Gert Verheyen nog geschorst. 

Ondanks de vele blessures kon er toch nog met 21 mensen getraind worden, waaronder alle jongeren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties