Analyse Doelpuntenkermis in vierde B

Steven Bologne
| 0 reacties
Doelpuntenkermis in vierde B
Foto: © SC

Op de derde speeldag vlogen de ballen kwistig tegen de touwen, maar liefst dertig keer werd er gescoord. De meeste doelpunten vielen in de wedstrijd Londerzeel – Kampenhout. Na deze speeldag heeft enkel Kontich nog het maximum van de punten.

Ukkel Vorst en Lebeke-Aalst speelden in de topper van deze speeldag 1-1 gelijk. Beide ploegen hadden voor deze speeldag nog het maximum samen met Kontich dat thuis een overwinning behaalde tegen Berchem Sport. Zo blijft Kontich als enige over met het maximum van de punten. Een kleine verrassing toch bovenin de rangschikking, ook Lebeke-Aalst staat er met een 7 op 9 bijzonder hoog gerangschikt.

Temse dat tot op heden nog niet kon winnen deed dat afgelopen zaterdag wel, en hoe. In eigen huis werd van Wilrijk brandhout gemaakt door met 5-1 te winnen. Temse veegt eindelijk de nul van de tabellen en kan zijn rol van titelkandidaat enigszins met vertraging opnemen.  

Londerzeel en Kampenhout maakten er een aangenaam kijkstuk van want er werd maar liefst acht keer gescoord. Londerzeel behaalde zijn eerste zege en nestelt zich net als Kampenhout net onder de koplopers.

Nieuwkomer Schoten hield de drie punten thuis tegen RC Lebbeke. De parkjongens verbazen vriend en vijand in deze competitie. Onderin zoeken Lebbeke, Grimbergen en Rhode Verrewinkel nog naar hun eerste zege. Dit trio staat dan ook logischerwijs onderin.

Dertig doelpunten kleuren deze speeldag, hopelijk volgende week ook zoveel.

Uitslagen:                            

Ukkel-Vorst - Lebeke-Aalst   1-1      
Kontich - Berchem  2-0      
Temse - Wilrijk   5-1      
Londerzeel - Kampenhout  5-3      
Grimbergen - V.Meldert   0-1      
Opwijk - Dilbeek    1-1      
Schoten - RC Lebbeke  2-1      
Opstal - Rode-Verrewinkel 4-2
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties