Van Veldhoven voelt de druk

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Veldhoven voelt de druk
Foto: © SC

Is trainer Harm van Veldhoven de eerste trainer die mag opstappen bij een eersteklasser dit seizoen? Het tij zal snel moeten keren, want met een één op achttien mag Cercle zeker niet tevreden zijn.

Harm van Veldhoven beseft dat hij de volgende thuismatch van woensdag tegen Germinal Beerschot maar beter kan winnen. Zoniet mag hij beginnen te vrezen voor zijn job. Van Veldhoven geeft toe dat hij de nodige druk voelt voor de wedstrijd tegen Germinal Beerschot.

Cercle Brugge behaalde vorige week op het veld van La Louvière nog zijn eerste puntje van het seizoen, maar tegen Standard kwam de gehoopte stunt niet. De Bruggelingen keken al snel tegen een vroege achterstand aan en liepen opnieuw achter de feiten aan. Cercle heeft wel een moeilijke competitiestart gekend met wedstrijden tegen Anderlecht en Standard.

Woensdag komt Germinal Beerschot op bezoek. Een zeer belangrijke wedstrijd, weet van Veldhoven. Germinal Beerschot is ook niet goed aan de competitie begonnen, het staat mee onderaan met Cercle Brugge. De ploeg van Marc Brys haalde dit seizoen nog maar vier punten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties