Veldwezelt heeft voor de derde keer prijs

Steven Bologne
| 0 reacties
Veldwezelt heeft voor de derde keer prijs
Foto: © SC

Het zit  vierdeklasser Veldwezelt echt niet mee dit seizoen. Nadat enkele koeien de nieuwe aangelegde velden vernielden, kwam enkele weken geleden supporter X op de proppen. Tijdens de wedstrijd Torhout – Veldwezelt verscheen na de wedstrijd een onbekende supporter in de kleedkamer van de scheidsrechter. Volgens de spelleider was het een razende supporter van Veldwezelt. Gevolg: zware boete voor Veldwezelt en een wedstrijd achter gesloten deuren, omdat de club ook niet meewerkte aan de identificatie van de supporter.

Vorig weekend was het voor de derde keer prijs in Veldwezelt. Dieven gingen aan de haal met een splinternieuwe muziekcomputer uit de VIP-ruimte. In de kantine verdween het snoepgoed en uit de kleedkamer werden acht ballen ontvreemd. Het secretariaat van de club werd ondersteboven gehaald en alle beschikbare sleutels werden meegenomen waardoor alle sloten vervangen diende te worden.

De “koeien-affaire” kostte de club 10.000 euro, de zaak met de onbekende supporter ruim 8.000 euro en de inbraak 2.500 euro. Alles samen ruim 20.000 euro. “Hoe gaan we dit opvangen?”, vroeg secretaris Nico Theunissen zich af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties