Zlatan is té egoïstisch ingesteld

Kevin Pieters
| 0 reacties
Zlatan is té egoïstisch ingesteld
Foto: © SC

Fabio Capello was uiterst ontevreden over de prestaties van Zlatan Ibrahimovic in de CL-wedstrijd tegen Rapid Wien. De ploeg uit Turijn stond lange tijd met 1-0 voor, maar verzuimde de score verder te vergroten. Hoewel het diezelfde Zlatan was die met een prachtig vluchtschot de 3-0 eindstand vastlegde, licht Capello zijn uitspraak toe.

De lange 1-0 stand was volgens Capello vooral de schuld van Zlatan, die een uiterst egoïstische houding had op het veld. “We hadden de wedstrijd veel eerder moeten beslissen”, aldus Capello. “Bij een stand van 1-0 is het resultaat nog altijd onzeker. Dat veranderde pas na de 2-0 van Mutu. We mogen Christian Abbiati dankbaar zijn dat hij ons met goede reddingen overeind heeft gehouden.”

“Zlatan Ibrahimovic was veel te egoïstisch. Op een gegeven moment in de tweede helft stond Alessandro Del Piero helemaal vrij, maar toch besloot hij om zelf op het doel te schieten .En we hebben counters gehad met drie tegen twee, waarbij Zlatan kon passen naar Mutu en Del Piero, maar in plaats daarvan denkt de spits alleen aan zichzelf. Als de wedstrijd beslist is, mag je voor jezelf gaan. Anders niet. Hij heeft verschillende fouten gemaakt en daarover gaan wij morgen praten”, aldus de oefenmeester.



Door Dirk en Kevin Pieters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties