Anderlecht-fans boos

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht-fans boos
Foto: © SC

De paarswitte supporters kunnen er niet om lachen. Nadat een 3.000 Brusselse fans voor een goede sfeer zorgden op Stamford Bridge, blijken de Anderlecht-supporters nog meer belangstelling te hebben voor de trip naar Anfield Road.

Helaas overtreft de vraag het aanbod en dat valt in slechte aard bij de fans van Anderlecht. Volgens vele supporters is dit de fout van manager Herman Van Holsbeeck.

"Michel Verschueren liet de fans nooit in de kou staan en daar kan Van Holsbeeck een puntje aan zuigen. Verschueren mengde zich tussen het gewone volk en aarzelde niet om in het buitenland een rondje te geven als hij een horde paarswitte fans opmerkte in een pub. Voor Van Holsbeeck tellen blijkbaar enkel heren met een stropdas”, aldus Meisenaar Christophe Hermans.

,,Liverpool gaf de Anderlecht-fans slechts 2.500 tickets ter beschikking en daarvan reserveert Van Holsbeeck liefst 900 tickets voor de firma TUI, die een samenwerking heeft lopen met Anderlecht. Slechts 1.540 tickets komen terecht bij de gewone fan. De supporters die steeds meegaan worden nu in de kou gezet door de eigen manager. De fans denken aan acties als de gewone supporter nog verder in de kou wordt gezet.

Anderlecht-fan Hermans brengt alvast geen begrip op voor de samenwerking tussen TUI en Anderlecht.  “We vernamen dat zelfs Brugse fans al tickets reserveerden om met TUI af te reizen naar Liverpool. Zo vraag je uiteraard om problemen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties