Jan Moons haalt uit naar ploegmaats

Philippe Crols
| 0 reacties
Jan Moons haalt uit naar ploegmaats
Foto: © SC

Nadat Genk-voorzitter Jos Vaessen, hulptrainer Pierre Denier en hoofdtrainer Hugo Broos hun ongenoegen al uitten over de wanprestatie van donderdag is het vandaag de beurt aan doelman Jan Moons

Jan Moons is zeer ontgoocheld en spreekt zelfs van de zwartste dag uit zijn carrière. "Ik weet niet hoe dit is kunnen gebeuren. Worden we teveel betaald of zijn we gewoon een bende dommeriken? Ik weet het niet meer. Ik snap ook niet hoe het mogelijk is dat verschillende spelers zich niet kunnen opladen voor zo'n belangrijke wedstrijd", aldus de Genk-doelman.

De Rode Duivel heeft na afloop van de wedstrijd tegen Litex Lovech tegen verschillende ploegmaats zijn gedacht gezegd, maar dat heeft volgens Moons weinig uitgehaald. "We hebben op geen enkel moment een vuist kunnen maken. Alleen toen Steven Defour (17 jaar) inviel, lukte dat een beetje. Dat zegt toch genoeg? Sommige spelers denken blijkbaar dat ze er al zijn en hebben de energie niet meer om zich te bewijzen", aldus Moons. Ook weet de doelman dat de reputatie van Racing Genk er niet echt beter op is geworden sinds donderdag. "Ik beklaag onze commerciële dienst die het product Racing Genk aan de man moet brengen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties