Maandag nieuwe trainer voorgesteld

Rita De Meyer
| 0 reacties
Maandag nieuwe trainer voorgesteld
Foto: © SC

Volgende week maandag zal de nieuwe coach van Willebroek Meerhof voorgesteld worden. Daarom zal ook dit weekend het elftal nog geleid worden door hoofdtrainer ad-interim Jean-Pierre De Backer en Alex Van Gelder.

Het duo kan alvast voor de verplaatsing naar Cappellen niet rekenen op De Bilde, De Craecke en Budts. Zij trainen intussen wel mee, maar raken zeker niet speelklaar voor volgende week. Vergeylen is opnieuw fit en werd aan de selectie toegevoegd. Verdediger Geerits is langdurig geblesseerd. Hij revalideert nog van een knieoperatie en wordt pas speelklaar verwacht in de terugronde.

In Het Volk zegt Axel Vergeylen dat de club de mogelijkheid heeft om overal voor de drie punten te gaan “Dat zal uiteraard niet altijd lukken, maar we moeten het wel proberen. Ook in Cappellen. Ik verwacht me aan een open wedstrijd. Zij hebben nog het maximum en zullen dat graag zo lang mogelijk behouden. Het is niet slecht dat er maandag een nieuwe coach wordt aangesteld. Dan zijn we hopelijk vertrokken voor een stabiel seizoen. In afwachting zou het mooi meegenomen zijn om in Cappellen te winnen.'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties