Temse dringend opzoek naar punten

Steven Bologne
| 0 reacties
Temse dringend opzoek naar punten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als vorig seizoen lijkt ook dit seizoen de middenmoot uit een tiental ploegen te gaan bestaan. Voorlopig kon geen enkele van de titelfavorieten overtuigen, ze moeten zelfs al achtervolgen. Het belooft alweer een belangrijke speeldag te worden voor die ploegen dit weekend.
 
Leider Kontich krijgt met RC Lebbeke een taaie klant over de vloer. De bezoekers staan dan wel voorlaatste, het heeft het de Antwerpenaars nog nooit makkelijk gemaakt. Thuis liet Kontich nog geen steek vallen dit seizoen, RC Lebbeke buitenshuis des te meer. Voor Kontich komt het erop aan om te bevestigen wil het als leider verdergaan. RC Lebbeke moet dringend op puntengewin rekenen wil het zich niet in nesten werken.

Temse en Berchem Sport, twee titelkandidaten, ontmoeten elkaar op zaterdagavond. Temse is bijzonder zwak van start gegaan met slechts drie punten uit vier wedstrijden. Op de openingsspeeldag verloor Temse in eigen huis van Lebeke Aalst, vervolgens verloor het met zware 5-1 cijfers van Leopold Uccle. Met diezelfde cijfers pakte Temse uit tegen Wilrijk. De enige driepunter tot nog toe. Vorige speeldag keerden de spelers van Temse met lege handen terug uit Verrewinkel. Dit weekend is het dus verplicht om te winnen. Berchem Sport is op zoek naar zijn eerste punten buitenshuis.

Titelfavoriet nummer één, Leopold Uccle, krijgt met de komst van KFCO Wilrijk de kans om mee bovenin te blijven. Wilrijk zakt met knikkende knieën af naar Uccle, want dat wordt het SK Beveren van vierde B genoemd. Met aanvallend fris en snel voetbal slaagt Uccle de tegenstrever zo knock-out. Aan Wilrijk om een pandoering te vermijden.

Schoten krijgt in het eigen stadion Kampenhout over de vloer. Beide ploegen doen het goed dit seizoen, wat maakt dat we zondagmiddag wel eens een mooie wedstrijd kunnen krijgen. Grimbergen krijgt met de komst van Londerzeel alweer geen gemakkelijke wedstrijd. Om de rode lantaarn kwijt te spelen, moet er echter gewonnen worden.
 
Het programma:
 
FC Kontich
-
Rapide Club Lebbeke
zat 20.00 u
SV Temse
-
Berchem Sport
zat 20.00 u
Leopold Uccle FC
-
FCO Wilrijk
zon 15.00 u
SK Lebeke-Aalst
-
FC Rode-Verrewinkel
zon 15.00 u
Eendracht Opstal
-
Dilbeek Sport
zon 15.00 u
SK Opwijk
-
Verbroedering Meldert
zon 15.00 u
FC Schoten SK
-
SK Kampenhout
zon 15.00 u
SC Grimbergen
-
SK Londerzeel
zon 15.00 u
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties