Mechelse verdediging blijft sukkelen

Truyens Himke
| 0 reacties
Mechelse verdediging blijft sukkelen
Foto: © SC

De verdediging van KV Mechelen blijft de ene na de andere blessure opstapelen. Nadat eerder Verlinden en Van Zundert geblesseerd geraakten, is het nu de beurt aan Milan Berck Beelenkamp.
 
Wat de verdediging van KV Mechelen betreft, loopt het alles behalve vlotjes. Jan Verlinden en Bart Van Zundert, beiden vaste waardes in de Mechelse achterlinie, zijn out voor een lange periode. Interim-verdediger Bert Dhont kreeg een terechte rode kaart onder de neus en wacht een uitsluiting van enkele weken. En alsof dit alles nog niet voldoende is, is nu ook Milan Berck Beelenkamp licht gekwetst. Hij sukkelt met een contractuur in de quadriceps, Vrijdag sluit de Nederlander normaal gezien terug aan bij de groep.
Ook op het middenveld vielen er gewonden. Camus heeft een voetblessure opgelopen en beperkt zich tot fietsen, ook hij sluit vrijdag terug aan bij de groep.

Jan Verlinden werkt ondertussen aardig verder aan zijn come-back. Ook Nana Asare, Pieter Crabeels en Bart Van Zundert zijn druk in de weer met hun revalidatie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties