Wome is er nog steeds niet goed van

Dirk Pieters
| 0 reacties
Wome is er nog steeds niet goed van
Foto: © SC

Kameroen krijgt een strafschop, Wome staat achter de bal, legt aan en raakt de paal. Kameroen niet naar het WK. Een moment dat Wome nooit meer zal vergeten.

Zijn huis en auto werden gesloopt. Ook het kapsalon van zijn vriendin kreeg het hard te verduren. Zijn familie leeft onder politiebescherming na doodsbedreigingen. Zelf is hij onder politiebegeleiding het land uitgevlucht. De speler zit opnieuw terug in Italië, waar hij speelt voor Internazionale.

 "Sommige fans waren in staat om mij te doden. Voor mijn eigen leven heb ik nooit gevreesd. Wel voor de veiligheid van mijn vrienden en familie", aldus een geschokte Wome. Verschillende "fans" vielen auto's aan omdat ze dachten dat die aan zijn familie toebehoorden. 

Ook is Wome niet te spreken over Samuel Eto’o. Volgens de aanvaller van FC Barcelona wou hijzelf de strafschop nemen en stuurde Wome hem weg.  
Volgens de Kameroener is er niets van waar. “Ik ben erg boos op Samuel, wat hij zegt is helemaal niet waar. Ik hield er echter rekening mee dat hij en de aanvoerder niet durfden.”

ZIE OOK HIER
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties