Chris De Witte wil opstappen

Dirk Pieters
| 0 reacties
Chris De Witte wil opstappen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van een verrassing gesproken bij Schoten. Ex-Anderlecht-speler Chris De Witte wil zijn amateurcontract bij Schoten al na zes weken beëindigen.
 
Amper zes weken na de start van de competitie lijkt het voetbalhuwelijk over. Chris De Witte, die eerst ging testen bij Antwerp en Germinal Beerschot, kwam bij vierdeklasser Schoten terecht. Tot dusver heeft de aanvaller nog maar één invalbeurt gekregen. “Niet meteen een invalbeurt om naar huis over te schrijven. Ik heb de indruk dat hij zich moeilijk kan aanpassen aan het voetbal in vierde klasse”, aldus Schoten-trainer Serge Geldhof. Vandaag zouder er nog enkele gesprekken plaatsvinden met secretaris Jan Ceuleers.
 
De Witte zelf wil liever nog geen uitgebreide reactie geven. Wel wist hij te zeggen dat het voor de hand ligt dat hij zijn contract bij Schoten wil beëindigen. Het lijkt erop dat Chris De Witte alle hoop heeft opgegeven; de aanvaller is opnieuw beginnen studeren in het volwassenenonderwijs. Als de speler zelf nog wil kan hij pas vanaf januari bij een nieuwe club in eerste of tweede klasse aan de slag. [CA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties