Nieuws uit Anderlecht

Thomas Dubois
| 0 reacties
Nieuws uit Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht, dat dit jaar een winterstage plant in La Manga van 2 tot 7 januari, is van plan om die stage een dag later te laten beginnen en een dag later te laten eindigen. Indien Anderlecht al op 2 januari zou vertrekken, zou dat beteken dat de buitenlanders al op de eerste dag van het jaar in België moeten zijn.
 
In La Manga zal Anderlecht zeker één oefenwedstrijd spelen. Gezien de competitie pas begint op 21 januari, plant Anderlecht nog een oefenwedstrijd in het buitenland na de stage. Een tegenstander is nog niet bekend.
 
Anthony Vanden Borre bleef geblesseerd in Brussel voor de wedstrijd tegen Liverpool. Inmiddels heeft hij de training hervat. De technische staf heeft er alle vertrouwen in dat de rechtsachter fit geraakt voor de competitiewedstrijd tegen Charleroi van zaterdag om 18 uur in het Astridpark.
 
Peersman had gisteren een eerste verkennend gesprek met Willem II. De vierde doelman van Anderlecht, die daar geen toekomst meer heeft, heeft nog een contract tot het einde van het seizoen. Hij hoopt tijdens de winterstop al te kunnen vertrekken. Ook Stoke City, de club van Johan Boskamp, zou interesse hebben. Eind deze week staat er opnieuw een gesprek gepland met de managers van de Chinees Tao Chen. De afgelopen dagen scoorde hij in een Aziatisch toernooi vijf keer. Drie keer tegen Macao en twee keer tegen Hong Kong.
 
Johan Boskamp hoopt ook nog Goran Lovré te kunnen toevoegen aan zijn kern. De middenvelder zit meer naast de ploeg dan hem lief is.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties