Wenger en Bergkamp lovend over Van Persie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger en Bergkamp lovend over Van Persie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Arsenal komen ze dezer dagen woorden te kort om Robin Van Persie na zijn spetterende invalbeurt in de Champions League-wedstrijd tegen Sparta Praag de hemel in te prijzen. Van Persie kon tweemaal scoren en stelde zo de overwinning veilig.

Dennis Bergkamp, landgenoot en ploeggenoot, zei het volgende: "Hij is één van de spelers die het verschil kan maken. Dit seizoen laat hij zien dat hij kansen voor zichzelf kan creëren, maar ook anderen kan laten scoren." Het viel Bergkamp ook al op dat de veelbesproken ex-speler van Feyenoord barst van het zelfvertrouwen: "Hij heeft zoveel vertrouwen dat zijn spel neigt naar arrogantie, maar Robin is juist leergierig, toont respect en luistert goed. Zo kan je alleen maar beter worden."

Ook Arsène Wenger had al gelijkaardige woorden uitgesproken, maar het vertrouwen blijkt nog niet in het aantal speelminuten die Van Persie dit seizoen al kreeg. Twaalf keer kreeg hij al speelminuten in officiële wedstrijden van The Gunners. Vijfmaal mocht hij starten, zeven keer kwam hij als invaller op het veld. Scoren deed hij al vijf keer. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties