Robben raakt maar niet topfit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Robben raakt maar niet topfit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlander Arjen Robben lijkt maar niet topfit te raken. Hij heeft nog steeds last van zijn hamstring en volgens Chelsea-coach José Mourinho hebben die klachten geen normale oorzaak.

Nederlands bondscoach Marco Van Basten riep Robben alvast niet op voor de vriendschappelijke interlands tegen Italië en Ivoorkust. De linksbuiten is weer geblesseerd geraakt in het Champions League - duel van vorige dinsdag bij Betis Sevilla.

Maar de fysieke problemen van Robben spelen al langer. Mourinho uitte dan ook zijn bezorgdheid over de aalvlugge flankspeler: "Soms speelt hij, ook al voelt hij zich geen honderd procent. We denken dat het gaat om een blessure die niet erger wordt als je ermee speelt. Dus zeggen we soms dat we het proberen. De realiteit is echter dat hij niet goed speelt en ook geen vertrouwen heeft. En dat slechte gevoel in zijn hamstring maakt het er uiteraard niet beter op. Trouwens, de pijn zit wel in die hamstring, maar het lijkt er op dat die pijn uit de onderrug komt. Een normale spierblessure is het dus niet. Bij het begin van de wedstrijd voelt Robben zich altijd goed, maar als hij moe is, wordt de spier gespannen en heeft hij vreemde klachten."

Mourinho sprak trouwens tegen dat Robben en hijzelf een aanvaring hadden naar aanleiding van de wissel op Betis. Hij was gewoon teleurgesteld omdat hij weer geblesseerd was. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties