Spelers Anderlecht weigeren contractverlenging

Kristof Blomme
| 0 reacties
Spelers Anderlecht weigeren contractverlenging
Foto: © SC

Zowel Michal Zewlakow als Goran Lovré kregen van Anderlecht een contractverlenging aangeboden. Beide spelers bedankten echter vriendelijk.

Flankverdediger Michal Zewlakow kreeg van Anderlecht een contractverlenging van twee jaar aangeboden. De verdediger, die geen basisplaats heeft bij paars-wit, legde dat voorstel naast zich neer. Hij kon naar verluidt 500.000 euro per jaar gaan verdienen. Het liefst zou de Pool tijdens de winterstop al verkassen. Door meer te spelen hoopt hij z'n plaats voor het WK te redden. Onder andere Hearts zou geïnteresseerd zijn.

Daarnaast probeerde men bij Anderlecht ook het contract van Lovré te verlengen. De middenvelder, die dit seizoen amper speelde, ging daar ook niet op in. Stoke zou de speler alvast graag binnenhalen. Ook voor Tristan Peersman blijft er interesse bestaan. Willem II en opnieuw Stoke zijn geïnteresseerd. 

In de Uefa-beker speelde Lens tegen Halmstad. Paars-wit volgde tijdens die partij Djuric met bijzondere aandacht. De Zweden verloren de match met zware 5-0 cijfers. [CA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties