Barça wil spitsen niet uitlenen

Philippe Crols
| 0 reacties
Barça wil spitsen niet uitlenen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Barcelona beschikt men over meer dan één goede spits. Zoveel is wel duidelijk. In totaal bezit de club van Rijkaard vier echte spitsen en toch daar wil het er geen enkele van uitlenen. 

Zo staat bijvoorbeeld Santi Ezquerro in de belangstelling en dat nog wel van zijn ex-club Atletico Bilbao. De man die vorig seizoen Standard nog afmaakte in de Uefa Cup komt in Barcelona amper van de bank en wil meer spelen. Onanks dat de ploeg van Frank Rijkaard met Samuel Eto'o, Henke Larsson en Maxi Lopez (foto) nog drie andere goede spitsen in huis heeft en het met Ronaldinho, Lionel Messi en Ludovick Guily bovendien nog eens drie mensen heeft die perfect uit de voeten kunnen voorin, weigert Barça om een spits uit te lenen. Ook Maxi Lopez staat namelijk in de belangstelling van een andere Spaanse club. Betis Sevilla moet Ricardo Oliveira namelijk behoorlijk lang missen en dacht dus in de persoon van Maxi Lopez zijn vervanger te hebben gevonden. 

Verkeerd gedacht dus, want de Catalanen willen een scenario zoals dat van vorig jaar niet nog een keer meemaken. Toen Samuel Eto'o vorig jaar immers geblesseerd uitviel voor een tijdje en Barça ook Larsson al voor een langere tijd moest missen zaten ze daar plots met een tekort aan spitsen. Dat wil men daar dus dit seizoen voorkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties