Financieel of conditioneel ziek

Dirk Pieters
| 0 reacties
Financieel of conditioneel ziek
Foto: © SC

De grote afwezige zaterdag op het Kiel was Daniël Cruz. De Colombiaan zou een conditionele achterstand hebben en nog steeds geplaagd worden door een schouderblessure. Volgens andere geruchten zou zijn afwezigheid meer te maken hebben met financiële redenen.
 
Met Cruz zijn er ondertussen wel afspraken gemaakt en de speler heeft een groot deel van zijn tekengelden ontvangen. “Ik geef toe dat we een tijdelijk probleem van cash-flow hebben. Dat is ook niet onlogisch. De gesprekken met het stadsbestuur verlopen gunstig, maar het is nog wachten op de gelden die daar moeten vrijkomen", verduidelijkt Danny Aras. Ondertussen wordt er getracht om Cruz over niet al te lange tijd terug speelklaar te krijgen.

De Kielse supporters zien hem alvast niet graag terugkomen, zoveel is ondertussen duidelijk. De supporters hadden een enorme spandoek gemaakt met een duidelijke boodschap voor de Colombiaan. Cruzified, stond in grote letters geschreven, met daaronder een aan het kruis genagelde Cruz. Jammer voor de supporters dat Cruz het niet heeft gezien. De middenvelder zat niet in de kern en kwam ook helemaal niet opdagen in het stadion. [VI]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties