Lehmann wil enkel WK in de basis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lehmann wil enkel WK in de basis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De keeperskwestie in het Duitse nationale elftal blijft maar duren. Jens Lehmann voelde zich nu geroepen om te reageren. De Arsenal-doelman voelt zich de beste doelwachter van Duitsland. Als hij de concurrentiestrijd met Bayern-keeper Oliver Kahn zou verliezen, dan is naar eigen zeggen de kans erg groot dat hij thuis de verrichtingen van die Mannschaft zal volgen.

Lehmann ziet het absoluut niet zitten om tijdens het WK als tweede doelman de reservebank warm te houden. Hij zei daarover op de vooravond van de vriendschappelijke interland in en tegen Frankrijk dat hem dit heel zwaar zou vallen na alle ervaringen die hij het voorbije jaar heeft opgedaan.

Lehmann nuanceerde wel een beetje zijn eigen woorden door te zeggen dat het gevoel dat hij nu heeft, over een paar maanden weer helemaal anders kan zijn. Bondscoach Jurgen Klinsmann heeft een rotatiesysteem ingevoerd om te bepalen wie de eerste doelman wordt tijdens het WK. Morgen staat Lehmann in doel in Parijs, Kahn zit thuis en Timo Hildebrand fungeert als tweede doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties