Geen Cassano en Ballack voor Real

Geen Cassano en Ballack voor Real
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid  ziet af van de eventuele transfers van Antonio Cassano en Michael Ballack. De Koninklijke is niet op zoek naar aanvallende spelers aangezien er in de eigen kern voldoende spelers met die kwaliteiten zitten.
 
In een interview op Radio Incontro meldde Real-official Ernesto Bronzetti dat Real geen interesse meer toonde in Cassano. “Hij zal een nieuw contract tekenen bij AS Roma en misschien vertrekken naar een buitenlandse club tijdens de zomer”, zei Bronzetti.
 
Voor de Italiaanse media klinken de woorden van Bronzetti ongeloofwaardig. Zij zien de 23-jarige aanvaller tijdens de winterstop naar een andere club in de Serie A verhuizen. De relaties met zijn huidige club lijken voor hen zo verzuurd dat een langer verblijf zo goed als onmogelijk is.
 
Ook Michael Ballack zal volgend jaar dus geen shirt van Real aantrekken als we Bronzetti mogen geloven. “Net zoals Cassano is hij een aanvallend ingestelde speler en die hebben we momenteel niet nodig.” De weg voor AC Milan en Inter ligt open.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties