Sochaux wil speler Lyon huren

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Sochaux wil speler Lyon huren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pierre-Alain Frau keert mogelijk op huurbasis terug naar Sochaux, zijn vorige club. Frau is momenteel op overschot bij competitieleider Lyon terwijl Sochaux, zeventiende in Ligue 1, moeilijk tot scoren komt. Bovendien viel topscorer Araujo Ilan vorige week nog uit met een blessure.
 
Pierre-Alain Frau kwam dit seizoen amper aan speelgelegenheid toe. Toch wilde de Franse landskampioen hem niet verhuren om de speler matchritme te laten opdoen. Maar voorzitter Jean-Michel Aulas herziet zijn mening: “Een verhuur van Frau aan Sochaux behoort tot de mogelijkheden als de speler zelf hiermee instemt. Er is al een akkoord bereikt met Sochaux voorzitter Jean-Claude Plessis. We hebben alleen nog de toestemming van trainer Gérard Houiller nodig.”
 
Als Sochaux zijn vroegere aanvaller wil huren zal het zowel zijn salaris als een som voor de verhuur moeten betalen. Frau is immens populair bij Sochaux. De aanvaller speelde zeven jaar voor de club en scoorde in zijn laatste seizoen 17 doelpunten in 25 wedstrijden. Vorig seizoen verkaste hij naar Lyon voor 8 miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties