Real - Barca en Celtic - Rangers op Prime

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Real - Barca en Celtic - Rangers op Prime
Foto: © SC

Dit weekend heeft Prime Sport weer een hoop topmatchen op het programma staan. Real Madrid - Barcelona bijvoorbeeld, om er maar eentje te noemen. En de Old Firm tussen Celtic en Rangers natuurlijk. Verder nog een hoop Champions League - voetbal en donderdag een Uefa-bekerwedstrijd als toetje.

Zaterdag 19 november om 12u10 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE

Wierook, mirre, hemelse gezangen en sterren. Da’s de onaardse sfeer waarin de Champions League baadt. Hoog tijd om die voetbalvedetten weer met hun twee voeten in de grasmat te planten. En dat doet Champions League magazine. U krijgt portretjes van topvoetballers, vakkundig geboetseerd uit vlees en bloed. Maar daarnaast ook markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden en natuurlijk massa’s doelpunten uit de sterkste competitie ter wereld. Champions League magazine, zaterdag om 12u10 en om 15u30 op PRIME SPORT en om 13u10 op PRIME SPORT2. Heruitzending zondag om 13u25 op PRIME SPORT2 en om 18u25 op PRIME SPORT.

Zaterdag 19 november om 13u20 op PRIME SPORT
SCOTTISH PREMIER LEAGUE: CELTIC – RANGERS (match van de week)

Vorig seizoen pakten de Rangers op de slotspeeldag de titel. Dit seizoen vergaat het de ploeg van Thomas Buffel heel wat minder. Er gaapt voorlopig een twaalfpuntenkloof met de leider, die andere grootmacht uit Glasgow, Celtic. The Old Firm, Celtic – Rangers, met commentaar van Bram Lambert. In de studio geeft Hein Vanhaezebrouck bij Robin Janssens z’n eigen kijk op de match. Heruitzending zaterdag om 17u25 op PRIME SPORT2, en zondag om 7u25 op PRIME SPORT (+ samenvatting zondag om 14u55 op PRIME SPORT).

Zaterdag 19 november om 13u40 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: WIGAN - ARSENAL

Wie is de dichtste achtervolger van leider Chelsea ? Niet Man. United, niet Arsenal, niet Liverpool, maar het bescheiden Wigan. De Latics willen daar natuurlijk zolang mogelijk blijven staan, dus moeten ze hun concurrenten afstoppen. En bij de Gunners betekent dat in de eerste plaats Thierry Henry afstoppen. Wigan – Arsenal, met commentaar van Peter Morren. Heruitzending om 17u55 op PRIME SPORT en heruitzending zondag om 8u10 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 19 november om 15u40 op PRIME SPORT2
BUNDESLIGA: M’GLADBACH - LEVERKUSEN

Eugen Polanski is amper negentien jaar, maar hij staat aan het begin van een mooie carrière bij M’Gladbach. De middenvelder toonde zich al in de Duitse nationale beloftenploeg en wil nu hetzelfde doen bij Borussia. Krijgen we een middenveld met Polanski en Thijs tegen Leverkusen ? Gladbach – Leverkusen, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending zondag om 11u40 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 19 november om 15u58 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: CHELSEA - NEWCASTLE

Komt er dan toch wat sleet op de machine van Chelsea ? De Blues verloren de laatste weken in de Champions League, in de League Cup en in de Premier League. Op drie fronten dus een nederlaag, maar de oorlog is zeker nog niet verloren. Chelsea ontvangt Newcastle, met commentaar van Wim Heidbüchel. Heruitzending zondag om 9u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 19 november om 19u50 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: REAL MADRID – BARCELONA (match van de week)

"Het is zeker dat wij winnen in Madrid". Een krasse uitspraak van Deco, middenvelder van FC Barcelona. Barça verkeert natuurlijk wel in uitstekende vorm, maar een trip naar Bernabéu is toch geen gezondheidswandeling. El clásico entre Real Madrid y Barcelona. Onze man is Bernabéu is Gui Polspoel. Hein Vanhaezebrouck geeft in de studio bij Robin Janssens z’n scherpe analyse. Heruitzending zondag om 9u40 op PRIME SPORT, en om 16u25 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 19 november om 22u05 op PRIME SPORT
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Charlton – Man. United en Wigan - Arsenal. Tania Prinsier is onze presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 22u05 op PRIME SPORT. Heruitzendingen tot vijf over half één PRIME SPORT. Er is ook nog een herkansing op zondag, om 11u25 op PRIME SPORT.

Zondag 20 november om 11u55 op PRIME SPORT
TORGALA

Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor Mpenza en Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentator is Tim Wielandt. Heruitzending om 14u25 op PRIME SPORT, en om 15u55 op PRIME SPORT2.

Zondag 20 november om 12u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: RODA JC - FEYENOORD

"Ik ben wat rustiger geworden. Vergelijk me met een wijn: ik ben rijper en lekkerder geworden." Aldus Huub Stevens over zichzelf. Het team dat hij dit seizoen traint, Roda JC, zit duidelijk nog volop in dat rijpingsproces. En lekker voetbal kwam daar nog niet echt aan te pas. Misschien is het dit weekend zover: Roda – Feyenoord, met commentaar van Wilfried Mostinckx. Heruitzending om 18u10 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 20 november om 13u55 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: TOTTENHAM – WEST HAM

Millwall, Nottingham Forest, Tottenham, Man. United en Portsmouth. Teddy Sheringham had er al een rijke carrière opzitten toen ie z’n contract tekende bij West Ham. In z’n eerste seizoen voor de Hammers scoorde ie twintig keer en de club pakte de promotie naar de Premier League. Nu zit Sheringham aan vier stuks, en tegen z’n ex-club Tottenham zal ie extra gemotiveerd zijn. Spurs – Hammers, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending om 15u10 op PRIME SPORT, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 20 november om 16u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: M’BROUGH - FULHAM

Chris Coleman is bijzonder tevreden met het spel van Fulham dit seizoen. Het spel mag dan goed zijn, de resultaten zijn dat veel minder. Fulham telt twaalf punten uit evenveel duels, maar winst in Middlesbrough kan veel goedmaken. Boro – Fulham, met commentaar van Wim Heidbüchel. Heruitzending om 19u55 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen. Samenvatting zondagavond om 22u40 op PRIME SPORT.

Zondag 20 november om 18u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: CELTA DE VIGO - ATLETICO

Celta blijft goed bovenin meedraaien in de Primera División. De kracht van de Galiciërs steekt vooral in de secure verdediging. En voorin hebben ze met Fernando Baiano een echte killer lopen. Als Silva en Núñez in hun dagje zijn, zorgen zij voor de aanvoer vanop de flanken. Benieuwd hoe het loopt tegen Atlético. Celta – Atlético, met commentaar van Bram Lambert. Heruitzendingen zondag om 21u40 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Zondag 20 november om 20u55 op PRIME SPORT
LIGUE 1: BORDEAUX - PSG

In Frankrijk kijken ze al niet meer op van het indrukwekkend gemak waarmee Lyon door de Ligue 1 raast. En buiten Lyon weten ze nu al vijf jaar dat er gestreden wordt om de tweede plaats. Die plaats is tenslotte ook nog goed voor een Champions League-ticket, dus waarom treuren. Bordeaux – PSG, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 23u25 op PRIME SPORT2, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Maandag 21 november om 20u op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. En we komen stilaan op kruissnelheid. Robin Janssens is uw gastheer. In een dik uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Bundesliga, de Ligue 1, de Premier League, de Eredivisie en de Primera División.

BUNDESLIGA Overzicht van de dertiende speeldag met oa Bielefeld - Bayern en Bremen - Wolfsburg.

PRIMERA DIVISION Overzicht van de twaalfde speeldag met oa Real Madrid - Barcelona en Getafe - Osasuna.

LIGUE 1 Overzicht vijftiende speeldag met oa Lyon – Troyes en Bordeaux - PSG.

PREMIER LEAGUE Overzicht dertiende speeldag met oa Charlton – Man. United en Chelsea - Newcastle.

EREDIVISIE Overzicht tiende speeldag met oa RKC – PSV en Groningen - AZ.

 

U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: "het doelpunt van de week". BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55 op PRIME SPORT, en dinsdag om 18u25 op PRIME SPORT.

Maandag 21 november om 21u05 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: BIRMINGHAM - BOLTON

We leven mee met de teams uit Birmingham in de Premier League. Zowel West Brom, Aston Villa als City zitten in slechte papieren. Birmingham City, voorlaatste, neemt het op tegen Bolton, dat derde staat. Commentaar is van Gui Polspoel . Heruitzending dinsdag om 16u40 op PRIME SPORT.

Dinsdag 22 november om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Auxerre of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Bordeaux - PSG.

Dinsdag 22 november om 20u op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Osasuna hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar vijfendertig tegen de netten jagen, Eto’o zelfs vijftig. Grootspraak of zelfkennis van de topschutters ? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Real Madrid – Barcelona en Getafe - Osasuna.

Dinsdag 22 november om 20u30 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE

De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op PRIME SPORT. Zo ziet het aanbod voor dinsdag eruit:

20u30 Barcelona - Bremen (Wim Heidbüchel) PRIME SPORT
20u30 Man. United - Villarreal (Gui Polspoel) PRIME SPORT2
22u55 Lille - Benfica (Bram Lambert) PRIME SPORT
22u55 Panathinaikos-Udinese(Luc van Doorslaer) PRIME SPORT2

Woensdag 23 november om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (dinsdagmatchen)

Op woensdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van dinsdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Woensdag om 20u op PRIME SPORT; heruitzending donderdag om 20u30 op PRIME SPORT en om 22u30 op PRIME SPORT2.

Woensdag 23 november om 20u30 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE

De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op Prime Sport. Zo ziet het aanbod voor woensdag eruit:

20u30 Liverpool - Betis (Gui Polspoel) PRIME SPORT
20u30 Fenerbahçe – AC Milan (Carlo Wilmots) PRIME SPORT2
22u55 Schalke 04 - PSV (Wim Heidbüchel) PRIME SPORT
22u55 Porto - Rangers (Peter Morren) PRIME SPORT2

Donderdag 24 november om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (woensdagmatchen)

Op donderdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van woensdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Donderdag om 20u op PRIME SPORT en heruitzending om 23u op PRIME SPORT2.

Donderdag 24 november om 20u55 op PRIME SPORT
UEFA-BEKER: MONACO - HAMBURG

Voorlopig zitten er geen Belgische ploegen in de Uefabeker. Dus moeten we het tijdelijk stellen met Belgen in het buitenland. Bij Hamburg hebben we Daniël Van Buyten en Emile Mpenza. Zij houden op hun trip in Europa even halt in Monaco. Commentaar is van Carlo Wilmots. Heruitzending vrijdag om 18u30 op PRIME SPORT2.

Donderdag 24 november om 22u55 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL: CORINTHIANS - INTERNACIONAL

In Korinthiërs 4,21 staat te lezen "Wat wilt gij ? Zal ik met de roede tot u komen, of in liefde en in de geest der zachtmoedigheid ?" Corinthians hanteerden dit seizoen geregeld de roede, en dat heeft hen gebracht naar waar ze nu staan: op kop in de Braziliaanse Serie A. Corinthians neemt het op tegen de tweede in de stand Internacional, en kan de titel vieren voor én met het eigen publiek. Corinthians – Internacional, met commentaar van Tim Wielandt. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT2, en vrijdag om 16u30 op PRIME SPORT.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties